Blijf op de hoogte van alle security ontwikkelingen van
Van Wageningen Security

Containerbeveiliging Bam Wonen

VWS Containerbeveiligings-concept

Met gepaste trots hebben wij bij Bam Wonen 16 containers beveiligd met ons VWS Container beveiligingsconcept.
 
Inbraken op de bouw zijn vandaag de dag punt van discussie. Camerabeveiliging met bewegingsdetectoren op bouwplaatsen doen goed hun werk, maar kunnen niet de hele omvang van een bouwplaats dekken. Inbrekers weten deze te omzeilen en toch die container te bereiken met als gevolg een grote schadepost met nieuw gereedschap of voorraad. Negen van de tien keer komt de dief terug na een paar dagen omdat de container dan vol staat met hagelnieuw gereedschap.
 
Tijd om de container te beveiligen. Met ons concept bent u zeker dat inbraak gemeld wordt naar een meldcentrale. Op het moment dat de container opengaat zal binnen enkele seconden de code ingevoerd moeten worden. Gebeurd dit niet zal de oorverdovende sirene de inbreker afschrikken en zullen de centrales melding krijgen van inbraak.
 
Ook bij stroomuitval zal het alarm weken autonoom kunnen blijven functioneren. Containers kunnen worden verplaatst en het systeem gaat 1 op 1 mee. In de speciale webportal kan de klant het werkadres per container wijzigen zonder fysiek bij het paneel te zijn.
 
Altijd en overal goed beveiligd!!
 

 

Mobeye ® Alarmsystemen

Mobeye® maakt beveiligen gemakkelijk!

Van Wageningen Security is offcieel partner van Mobeye® alarmsystemen
 
De alarmsystemen van Mobeye® bieden een kant en klare oplossing voor ieder beveiligingsvraagstuk. Met de all-in-one GSM alarmsystemen van Mobeye® kunt u meteen aan de slag. De ingebouwde bewegingsmelder ziet iedere ongenode gast. De GSM melder geeft de meldingen door aan uw telefoonnummer(s). Het enige wat u nog nodig heeft is een prepaid simkaart.
 

 

www.uwsierbeslagshop.nl

Nieuwe webshop met sierbeslag

Wist u dat Van Wageningen sinds kort een webshop heeft geopend met sierbeslag?
 
www.uwsierbeslagshop.nl is dé webwinkel op het gebied van design deurkrukken, zwart buitendeurbeslag met anti-kerntrek beveiliging, deurgrepen, postkasten en nog veel meer.
 
Door middel van onze uitgebreide filterfunctie kunt u keuzes maken die het best passen bij uw interieur. Wat ons betreft de meest diverse en funcionele manier om sierbeslag te kopen.
 
Klik op de button hieronder om een kijkje te nemen!
 
 

 

www.uwhuisbeveiligen.nl

Webshop under construction

Wist u dat Van Wageningen Security bezig is met het bouwen van een webshop? 
 
www.uwhuisbeveiligen.nl
 
Deze webshop zal shoppen 3.0 zijn voor iedereen die op zoek naar een beveiligingsoplossing. Wij verstaan shoppen 3.0 als het volledig autonoom configureren van uw beveiligingssysteem. Of dit nu een alarmsysteem, camerasysteem of bijvoorbeeld intercomsysteem is, bij ons kunt u straks vanuit uw luie stoel alles zelf samen stellen zonder bijkomstigheid van een adviseur. Stapsgewijs loopt u door de configurator heen, krijgt u een offerte en desgewenst kunt u meteen een afspraak inplannen in onze agenda! 
 
Shoppen 3.0 bij van Wageningen Security, houd onze website in de gaten voor updates!

 

Dahua HD-CVI 4K

Dahua heeft op SSA beurs in Amsterdam laten zien met welke ontwikkelingen zij momenteel bezig zijn. Op het gebied van HD-CVI laten ze zien welke rek er nog mogelijk is met analoge bekabeling tot 300 meter.
In de komende jaren zal 4K een belangrijke rol gaan spelen in de ontwikkeling van beeldkwaliteit. In een tijdperk waarin TV's met 3840 bij 2160 pixels betaalbaar zijn geworden is camerawereld hier ook klaar voor en Dahua wil hier mee voorop lopen.In het eerste kwartaal van 2016 leverbaar.
 
 

Jablotron 100

Jablotron 100 is de opvolger van Jablotron 80 (Oasis). Hiermee is Jablotron weer een stap vooruit gegaan in gebruiksvriendelijkheid, maar ook met alle gemakken voor de installateur. Sneller installeren samen met draadloze techniek scheelt aanzienlijk in montage- en installatietijd wat daarmee voordelen oplevert voor de eindgebruiker. 

Binnen dit systeem is het tevens mogelijk om middels PG Outputs uw home automation uit te breiden. Het is mogelijk om vanuit de Jablotron app (draadloos) uw gordijnen te openen of te sluiten, garagedeur te openen of uw licht aan te doen. Uiteraard is er veel meer mogelijk, laat u daarom adviseren door een erkend Jablotron installateur. Met de afstandbediening (afbeelding) kunt u op afstand uw alarmsysteem in - of uitschakelen en PG outputs activeren. 

blueSmart Active

De nieuwe blueSmart Active-sleutel biedt door zijn vergrote formaat meer ruimte voor een eigen energievoorziening en bevat een eigen controller voor de uitvoering van autorisatiewijzigingen. Overal waar componenten en buitensystemen aan extreme weersomstandigheden blootgesteld zijn of slechts zelden worden gebruikt, kunnen de beperkingen van actieve cilinders met eigen stroomvoorziening worden opgeheven. De innovatieve sleutel kan passieve cilinders openen en sluiten, als handzaam programmeerapparaat fungeren of de verzwakte batterij van een actieve cilinder overbruggen - volledig nieuwe functies die u diverse mogelijkheden bieden.

blueSmart Active: passieve en actieve sleutels en cilinders in één systeem!

  • Nieuw, slimme actieve elektronische sleutel
  • Opent en sluit door zijn krachtige batterij ook passieve stroomloze cilinders
  • Veelzijdige programmeer- en opslagfuncties
  • Ideaal voor alle aan de buitenlucht en extreem koude weersomstandigheden, blootgestelde componenten of installaties (bijv. schakelkasten, externe onderhouds- besturingskasten en andere objecten in het buitengebied)
  • Geen uitstekende knoppen of extra batterijvakken door de integratie van de batterij in de elektronische sleutel
  • Ondersteunt ook oorspronkelijk actieve cilinders met inmiddels zwakke of volledig lege batterij
  • Combineert de voordelen van actieve en passieve sluitingscomponenten met 1 sleutel

FSB vingerscan greep

Nooit meer een sleutel op zak met de FSB vingerscan greep. Met een vingerbeweging opent u de deur. In combinatie met een elektronische meerpuntsluiting, deurautomaat of elektrische sluitplaat stuurt u de deur open vanuit deze deurgreep. 

Leverbaar in meerdere uitvoeringen zoals aluminium en RVS, alsmede meerdere lengtes en draairichting. 

Vraag van Wageningen Security voor meer informatie.

Flexeria de vervanging van het sleutelkluisje

Flexeria is uitermate geschikt voor gebruik binnen de woningverhuur. Het maakt de sleutelkluis overbodig en aan de buitenzijde van de woning is niet zichtbaar dat de woning verhuurd wordt.
 
Hiernaast is het belangrijk dat de verhuurder en zijn familie de woning met een gewone sleutel kan betreden. De huurder krijgt toegang via de eigen mobiele telefoon, dit voorkomt dat zij rondlopen met sleutels van verhuurder met het risico op zoekraken. Vanzelfsprekend krijgt de huurder alleen toegang na toestemming van de verhuurder. Doordat gebruik wordt gemaakt van gewone sleutels kunnen deze door de verhuurder zelf worden bijgemaakt. Er zijn geen codekaarten of elektronische sleutels nodig.  
 
Flexeria maakt gebruik van een open protocol en is hierdoor toepasbaar binnen veel toegangscontrolesystemen en werkt in combinatie met zowel smartphones en oudere mobiele telefoons die geleverd zijn na 2004.

Vingerprint toegangscontrole SensorBio

De SensorBio producten zijn op IP gebaseerde vingerafdruk toegangscontrole lezers. De lezers zijn voorzien van de modernste vingerscan technologie alsmede 1 van twee typen proximity kaartlees protocollen.(Mifare / SensorProx

De S-BIO-MF-W is vandalismebestendig en IP65. Onze weerbestendige optie is ideaal voor buitentoepassingen en biedt uitzonderlijke duurzaamheid in ruwe omgevingen.