Partner van Rose Electronics

Van Wageningen Security is officieel partner van Rose Electronics video walls

De samenwerking concentreert zich op het nieuwe isis-systeem, een toegangscontrolesysteem op basis van Mifare dat door zijn eenvoudige gebruik uitermate geschikt is voor verschillende type gebouwen. Het isis-systeem onderscheidt namelijk twee verschillende systemen, isis M100 en M300.

Het isis M100-systeem is een onbekabeld systeem op basis van Mifare Desfire EV1, dat zonder het gebruik van software werkt. In plaats daarvan zijn de garnituren eenvoudig te programmeren door middel van de meegeleverde Mastercard. Dit maakt het isis M100 systeem uitermate geschikt voor kleinere projecten waar in de regel weinig mutaties in het sluitplan plaatsvinden, maar waar de gebruiker wel de flexibiliteit en het gemak van een elektronisch toegangscontrole-systeem wenst.

Het isis M300-systeem biedt op haar beurt juist weer de voordelen van een volledig LAN-gebaseerd beheer van toegangsrechten, waarbij een willekeurig aantal deuren met behulp van de computer kan worden aangestuurd en beheerd. Identificatie aan de deur gebeurt ook weer met een toegangspas of elektronische sleutel. De volledige administratie van het M300-systeem en het toekennen en ontzeggen van toegangsrechten gebeurt via gebruiksvriendelijke software. Het systeem kan puur als online-, enkel als offline-oplossing of als gemengd systeem gebruikt worden.

De technologie voor isis is compleet weggewerkt in het rozet, hierdoor is het eigenzinnige design van FSB deurkrukken ook in een elektronische uitvoering op rozet te leveren. FSB biedt hierbij nog een veelvoud aan mogelijkheden in krukdesign en zelfs in materiaal én materiaalafwerking.

Bovendien is er naast het rozetgarnituur ook de mogelijkheid isis te leveren als smalschild, glasdeurbeslag, veiligheidsbeslag en zelfs is het systeem te combineren met verschillende wandlezers.

FSB: "FSB gaat samenwerken met Van Wageningen Security. Voor het innovatieve isis-systeem heeft FSB Van Wageningen security namelijk aangewezen als servicepartner.

FSB heeft gekozen voor de samenwerking vanwege de jarenlange ervaring binnen het vakgebied. Van Wageningen Security heeft kennis van zowel mechanische toegangssystemen als elektronische-. Doordat het bedrijf ondersteuning kan bieden op bouwkundig-, ict- en installatievlak is Van Wageningen Security voor FSB een zeer geschikte en veelzijdige servicepartner."