Binnen 48 uur een passende offerte?

Bel 071-2401670

Inbraakschade herstellen en inbraken voorkomen

Wij repareren uw deur, vervangen de sloten en cilinders en brengen eventueel extra maatregelen aan, zodat de inbreker geen volgende kans heeft. Dit alles binnen het redelijke wat de verzekeringsmaatschappij zal accepteren. Laat u adviseren over de laatste mogelijkheden met betrekking tot inbraakpreventie.

Deur openen

Zit uw sleutel aan de binnenkant van de deur, of bent u uw sleutels kwijt? Misschien is de sleutel afgebroken of het slot is defect, wij zorgen dat wij binnen redelijke tijd bij u zijn en openen uw deur zonder schade.

Cilinders en sloten vervangen

Bent u uw sleutels kwijt en wilt daarom graag uw cilinders of sloten laten vervangen? Wij plaatsen een nieuwe simpele cilinder (wel altijd met skg**®), of cilinders met certificaat en complexe sleutels. 

Meerpuntsluitingen plaatsen

Een voordeur met een meerpuntsluiting is beter beveiligd tegen inbrekers dan een voordeur met een enkel slot. Vraag ons naar de prijzen en mogelijkheden.

Pen- of cilinderbijzetsloten plaatsen

Een extra slot op kniehoogte zorgt voor een extra sluitpunt in uw deur. Niet zo sterk als een meerpuntsluiting, maar een goed alternatief. 

Nieuwe deuren plaatsen

Is uw deur aan vervanging toe? Of is de deur na inbraak niet meer te herstellen? Wij plaatsen een compleet nieuwe deur inclusief hang- en sluitwerk én schilderwerk. U kunt bij ons terecht voor een mooie sierdeur maar ook voor een simpele deur.

Anti-kerntrek beslag plaatsen

Cilindertrekken is een “populaire” manier bij inbrekers. Wij monteren voor iedere situatie een anti-kerntrekbeslag. Ook leveren en monteren wij cilinders met anti-kentrekbeveiliging. 

Ramen/deuren/kozijnen herstellen

Last van houtrot of uw kozijn beschadigd na een inbraak? Wij zorgen voor een degelijke reparatie, desgewenst met schilderwerk.